Rinnamassaaž


Sensuaalse rinnamassaaži kursusel õpid, kuidas tõsta naise keha tundlikkust, kuidas panna liikuma seksuaalenergiad ning seeläbi avada naine rinnaorgasmidele

Rinnad on naiste jaoks olulised energiakeskused, sest rinnad on tugevalt seotud südamega. Ent samas on palju naisi, kes kannatavad nibude tundlikkuse kaotuse all ja paljudele ei meeldi, et nende rindu puudutatakse. Hea energiataseme ja tervise nimel peaksime aga oma rindu üsna sageli masseerima. Rinnamassaaži videokursus pakub Sulle 14 erinevat tehnikat, kuidas seda piirkonda masseerida. Kõige nauditavam on massaaži kogemine läbi oma partneri käte, kuid on ka tehnikaid, mida naine saab ise enda peal kasutada.

Miks see kursus?


Rinnad on üks naise sensuaalsemaid kehaosasid ja on müstiline piirkond paljude jaoks. Siin kursusel oleme tähelepanu pööranud eelkõige füüsilisele naudingule, kuid oma taoistlike mõjutustega on massaažil positiivne mõju ka vaimsele heaolule. Massaaži üks eesmärke on blokeeritud energia vabastamine, tervendamine ja tasakaalu leidmine kogu kehas, nii füüsilise kui emotsionaalse poole vahel.

Ei saa tähelepanuta jätta ka kasu füüsilisele tervisele. Teame ju kõik, et rindade regulaarne kontroll on ka arstide poolt soovitatud. Meie rinnamassaaži kursus ei ole meditsiinilise läbivaatuse tegemiseks või hinnangu andmiseks, aga oma (partneri) keha tundmine on sammuke lähemal sellele, et märgata muutuseid rindades.

Rinnamassaaž mõjub eelkõige rahustavalt ja lõõgastavalt, aitab see muuhulgas parandada vereringet, leevendada stressi ning ka treeningust tingitud lihasvalu. Ja kuigi teaduslikke tõendeid veel teadaolevalt ei ole, siis arvatakse, et rinnamassaaž aitab vähendada ka venitusarmide ilmnemist.

Mida see kursus sisaldab?


Sensuaalse rinnamassaaži kursus on veebipõhine ja privaatne. See tähendab, et saad materjale läbi töötada Sulle sobival ajal ja kohas. Kursus on kaasatud Naudingute kooli programmi, mis tähendab, et kõik liitunud kasutajad saavad programmi käigus ligipääsu kursusele. 

Nagu teisedki meie kursused, sisaldab rinnamassaaži kursus lisaks täiendavale infole pikka videot, milles juhendaja viib läbi detailsete selgitustega näidissessiooni (36 min). Videosisu on kvaliteetne, elutruu (massaaž viiakse läbi päris inimesel) ja hästi jälgitav. Lisatud on palju selgitusi ja boonusena tuleb kaasa helifail hääljuhendamisega. Seda on hea kasutada väikese abina siis, kui oled juba edasijõudnum ja tehnikatega tuttav. 

Peale kursuse avanemist on Sul piiramatu materjalide kasutamise õigus ning saad alati kursust korrata ja õpitut meelde tuletada. Vajalik on vaid jätkuvalt aktiivne staatus Naudingute koolis. 

Kursuse sisu

  Tere tulemast!
Saadaval päeva pärast
päeva pärast peale registreerumist
  Tehnikate tutvustus
Saadaval päeva pärast
päeva pärast peale registreerumist
  Pikk massaažisessioon
Saadaval päeva pärast
päeva pärast peale registreerumist
  Õnnitleme Sind!
Saadaval päeva pärast
päeva pärast peale registreerumist

"Sensuaalne rinnamassaaž" on osa Naudingute koolis pakutavast. Liitudes kooliga, saad ligipääsu kõikidele meie kursustele, sh rinnamassaaži kursusele.