Kursusest

Aitäh, et oled liitunud Sensuaalse rinnamassaaži videokursusega!


See kursus on loodud naistele sensuaalse naudingu pakkumiseks. Naise rindades on suur vägi ning on tugevalt seotud tema energiakeskusega. Rindasid peetakse ka naiselikkuse sümboliks ja oma erogeense olemuse tõttu on need väga tugevalt seotud seksuaalsusega. Kuigi tänaseks on naiste seksuaalsust ja keha uuritud palju, siis endiselt on selles intrigeerivas teemas palju avastamata tahke.

Kursusel õpitav rinnamassaaž mõjub eelkõige rahustavalt ja lõõgastavalt, aitab parandada vereringet, leevendada stressi ning ka treeningust tingitud lihasvalu. Rinnad on ka osa lümfisüsteemist, mis vastutab keha toksiinidest puhastamise eest. Massaažiga aitad kehal vabaneda blokeeringutest ja liigutad lümfidesse kinni jäänud jääkaineid efektiivsemalt kehast välja. Kuigi teaduslikke tõendeid veel teadaolevalt ei ole, siis arvatakse, et rinnamassaaž aitab vähendada venitusarmide ilmnemist

Massaaži käigus tõstad naise keha tundlikkust, paned liikuma tema seksuaalenergiad ning järk-järgult avad teda rinnaorgasmidele. Sensuaalne rinnamassaaž sobib väga hästi ka neile naistele, kellel on nibude tundlikkus vähenenud või kellele rindade puudutamine on ebamugav ja harjumatu. Kursusel on tähelepanu pööratud küll eelkõige füüsilisele naudingule, kuid oma taoistlike mõjutustega on massaažil positiivne mõju ka vaimsele heaolule. Kuna rinnapiirkond on seotud tugevalt südamega, siis negatiivsed tunded ja mälestused võivad talletuda blokeerunud energiana. Taoistliku massaaži eesmärk on vabastada blokeeritud energia, tervendada ja saavutada harmoonia kogu kehas ka teie mõistuse ja emotsionaalse poolega. Seega ei mõjuta massaaž vaid füüsiliselt lõdvestavalt, vaid mõjub ka vaimsele heaolule ja arengule.

Rinnamassaaži videokursus pakub Sulle 14 erinevat tehnikat, kuidas seda piirkonda masseerida. Kõige nauditavam on massaaži kogemine läbi oma partneri käte, kuid on tehnikaid, mida naine saab ise enda peal kasutada.

Kursus koosneb kahest osast:

  • esmalt anname Sulle ülevaate rinnamassaaži, infot sessiooni ettevalmistuseks, ja tutvustame peamisi tehnikaid lähemalt. 
  • seejärel saad praktilise täispika rinnamassaaži juhendi nii pildis kui helis. Esimestel kordadel sessiooni läbi viies seda teha paralleelselt õppevideoga, hiljem saad diskreetsemat abi hääljuhendist, mille oleme abivahendina lisanud kursuse materjalidesse.

Kuna rinnamassaažil on nii palju olulisi ja häid kasutegureid, siis tegelikult võiks iga partner osata seda pakkuda aeg-ajalt oma kallile naisele. Teadliku puudutuse ja massaaži ilusaid vilju saavad paarisuhtes nautida mõlemad.


Mõnusaid naudinguid!

Lõpeta loeng ja jätka