Kursusest

Meil on hea meel, et oled liitunud Yoni massaaži videokursusega!


Yoni on sanskritikeelne nimetus vagiinale ja otsetõlkes tähendab see püha avaust. Yoni massaaž on eriline ja erutav puudutuse viis, mis lisaks lähedusel ja intiimsusele on ka igapäevaelu rikastav ja tervistav kogemus. Naudinguid pakkuv massaažisessioon loob suhtes usaldust ja lähedust ning tõstab naise energiataset ja enesekindlust.

Naise keha peidab endas palju saladusi ja punkte, millega saad pakkuda imelisi naudinguid. Kui valdad osavalt puudutuse kunsti, võid pakkuda naisele ekstaatilisi orgase viia ta lausa multiorgasmideni. Siin kursuse õpid kogenud juhendaja näpunäidetel erinevaid tehnikaid naise keha puudutamiseks. 


Mida siin kursusel õpid?

Toome välja mõned olulisemad oskused, mida kursus Sulle annab:

  • õpid, kuidas pakkuda oma partnerile lõõgastavat ja teraapilist massaaži
  • saad teada, kuidas puudutada naist nii, et see oleks rahuldust- ja naudingutpakkuv
  • õpid tundma naise keha ja avastad uusi erogeenseid tsoone 
  • saad teada, kuidas äratada naise seksuaalsust
  • suurendad intiimsust ja usaldust oma paarisuhtes ning tõstad naise seksuaalenergiat ja enesekindlust


Kuna iga naine on erinev nii anatoomia, tundlikkuse ja mentaalse valmisoleku poolest, siis kõige nauditavama tulemuse toob kogemus ning partneri eripärade ja eelistuste tundmine. Naised vajavad aega ja see, mida massaažide ajal kogetakse, on igaühe jaoks erinev. 

Keha avamiseks kulub tavaliselt umbes 3 seanssi, kuid paljud tunnevad kehas energia liikumist juba esimese seansi ajal. Võta aega ja nautige oma partneriga koos seda avastamise ja arenemise protsessi, sest naise keha peidab endas palju saladuslikke naudingupunkte, kuid nende leidmiseks vajad kannatust. Seepärast oleme kursuse ülesse ehitatud selliselt, et neljal järjestikusel nädalal avaneb Sulle uus loeng uute videoõpetustega, mida testida ja harjutada.

Kursuse viimasel nädalal anname Sulle näpunäiteid, kuidas valmistuda ideaalseks massaažisessiooniks. Kõik ei pruugi esimesel korral õnnestuda, kuid eeltöö saad teha parimate kavatsustega. Esimestel sessioonidel soovitame kasutada reaalajas filmitud näidissessiooni videot, mille abil naudingute pakkumine on kindlasti lihtsam. Edasijõudnumatele on lisatud helifaili diskreetselt hääljuhiste saamiseks. Kasutades juhtmevaba kõrvaklappi kasvõi ühes kõrvas (sobivad ka muud vahendid) ei pane partner tõenäoliselt Su väikest abi tähelegi.   

Kursus on veebipõhine ja privaatne ning aktiivse õpilasena on Sul ligipääs alati olemas. Kuna teame ju, et harjutamine teeb meistriks, siis on Sul alati võimalik materjalide juurde tagasi pöörduda ning piiramatult õpitut korrata.


Naudinguterohket harjutamist!


Lõpeta loeng ja jätka