Kuidas alustada?

Lingam massaaž

Lingam massaaž ei ole käega mehe ejakulatsioonini viimine. Keskmes on küll peenise massaaž, aga see on väga intiimne ja personaalne viis oma partneriga jagada tähelepanu, pakkuda naudingut ja kogeda midagi imelist. Kõige nauditavama tulemuse annab massaaž, mis on läbi viidud täieliku pühendumuse, läbimõtlemise, austuse ja hoolega. Eesmärk on pakkuda partnerile ennastsalgavat naudingut. Nii vastuoluliselt kui see ka kõlab, siis tegelikult võidad sellest ka Sina - see rahuldus ja rõõm mehe näol jõuab kindlasti  ringiga Sinuni tagasi 🤫


Kuidas alustada?

Vajad mugavad kohta, privaatsust, aega ja pealehakkamist. Tea, et juba ainuüksi tahe ja pealehakkamine on mehe jaoks naudingut pakkuv vaatepilt. Küll need tehnikad ka selgeks saavad, sest koos harjutades, partneri jälgides, tema emotsioone ja kehakeel lugedes ning rääkides, saate välja töötada just Sinu partnerile õige tugevuse, sageduse ja järjestusega  liigutused. 

Pane oma partner mugavalt selili lamama. Masseerijale on tavaliselt mugavam istuda rätsepistes toetades partneri kergelt kõverdatud jalgu oma jalgadel. Võid kasutada ka patja, mille asetad partneri pea või puusade alla.  

Kindlasti hoia oma lemmik massaažiõli käepärast. Meie lemmikuks on külmpressi kookosõli (kui Sulle ei meeldi kookose lõhn, vali rafineeritud versioon), aga hästi sobivad ka avokaado-, magusmandli-, jojoba- või viinamarjaseemneõli. Hea reegel õlivaliku puhul on, et kasuta neid, mis võib ka süüa. Erandiks on oliiviõli, mida massaaži puhul kasutada ei ole hea.

Lõpeta loeng ja jätka