Kursusest

Meil on hea meel, et oled liitunud Lingam massaaži videokursusega!

Lingami ehk mehe suguelundi massaaž on viimasel ajal päris palju kõneainet pakkunud ning muutunud üha populaarsemaks. Ja seda põhjusega! Lisaks tõelisele naudingule, mida massaaž mehele pakub, on sellel mitmeid muidki kasulikke omadusi. Praktiseerides lingami massaaži võid märgata, kuidas see mõjub nii mehe füüsilisele kui ka vaimsele tervisele: väheneb vaimne pinge ja ärevus, seksuaalvahekorra kvaliteet tõuseb ja kestus pikeneb, teie suhe paraneb. Massaaž on abiks erektsioonihäirete ja enneaegse seemnepurske puhul ning aitab ennetada ja ravida eesnäärmepõletikku. Seega on tegemist kindlasti ühe suurepärase vahendiga oma paarisuhte ja voodielu vürtsitamiseks.

Naudingute kooli Lingam massaaži koolitus sisaldab üle 30 erineva tehnika, kuidas pakkuda oma mehele sensuaalset massaaži. Lisaks sellele, et peale sessiooni on Su kõrval rahulolev ja õnnelik mees, on see kasulik ja lõbus viis, kuidas oma armsamaga aega veeta.  


Mida kursusel õpid?

  • kuidas pakkuda oma partnerile sügavalt lõõgastavat ja pingeid maandavat massaaži
  • kuidas puudutada meest nii, et see oleks nauditav ja tervendav
  • õpid tundma oma mehe keha
  • avastad uusi erogeenseid tsoone mehe kehal 
  • saad teada, kuidas tõsta oma seksuaalelu kvaliteeti


Kursus on ülesse ehitatud selliselt, et neljal järjestikusel nädalal avaneb Sulle uus loeng uute videoõpetustega, mida testida ja harjutada. Kuna massaaži tulemus sõltub paljuski individuaalsest kogemusest, sealjuures partneri eripärade ja eelistuste tundmisest, anname Sulle piisavalt aega, et valmistuda enesekindlaks ja naudinguterohkeks täispikaks massaažisessiooniks.

Kursuse viimasel nädalal anname Sulle ettevalmistuseks näpunäiteid, pika reaalajas filmitud näidissessiooni video + helifaili diskreetselt hääljuhiste saamiseks. Kasutades juhtmevaba kõrvaklappi kasvõi ühes kõrvas (sobivad ka muud vahendid) ei pane partner tõenäoliselt Su väikest abi tähelegi.   

Kursus on veebipõhine ja privaatne ning aktiivse õpilasena on Sul ligipääs alati olemas. Kuna teame ju, et harjutamine teeb meistriks, siis on Sul alati võimalik materjalide juurde tagasi pöörduda ning piiramatult õpitut korrata.


Naudinguterohket harjutamist!


Lõpeta loeng ja jätka