Naudinguid pakkuv kehamassaaž


Siin kursusel õpid, kuidas nauditava massaažiga tõsta keha tundlikkust ning kasvatada erutust. See on unikaalne segu Tai ja Marma massaažist ning sisaldab elemente taoistlikkust punktmassaažist, klassikalisest massaažist ja õrnast puudutusest. Sessioon pakub Su partnerile lõõgastust ja naudinguid. Sobilik nii meestele kui naistele.

Miks see kursus?


Kas teadsid, et meie suurim seksuaalorgan on aju? Ja et inimese keha on tegelikult täis erogeenseid punkte, pealaest jalatallani? Lisaks laiemalt teada piirkondadele on meie kehal ka palju varjatud punkte, mille oskuslik puudutamine võib anda unustamatuid kogemusi.

See kursus õpetabki Sulle, kuidas pakkuda lõõgastavat, nauditavat kogu keha massaaži. Saad massaaži pakkuda eraldi sessioonina või kasutada seda eelmänguna. Igaljuhul laiendab see kursus Sinu oskuste pagasit ning soovi korral saad neid tehnikaid põimida ka intiimsema massaažiga.

Kursuselt õpid:

  • kuidas pakkuda puudutusega sügavat lõõgastust ja tõsta keha tundlikkust
  • kuidas tõsta energiataset, tugevdada närvisüsteemi ja parandada vereringet (jah, massaaž teeb seda kõike)
  • õpid vabastama keha ja vaimu pingetest, et viia partner lähemale kogu keha orgasmideni
  • avastad kehal uusi erogeenseid piirkondi ja äratad partneri seksuaalsuse
  • tood oma suhtesse lähedust ning (voodi)ellu vaheldust

Mida kursus sisaldab?


Kogu keha sensuaalse massaaži kursus on veebipõhine ja privaatne. Kursus on kaasatud Naudingute kooli programmi, mis tähendab, et kõik liitunud kasutajad saavad programmi käigus ligipääsu kursusele (avaneb üheksandal nädalal).

Videokursus sisaldab meie seni kõige pikemat õppevideot, milles juhendaja viib läbi selgitustega detailse näidissessiooni (1h 17min). Kvaliteetne videosisu on selge ja hästi jälgitav, lisatud on palju selgitusi ja boonusena saad hääljuhendi, mida kasutada väikese abina siis kui oled juba edasijõudnum. Kursus on väga praktiline ja kindlasti naudinguterohke teie mõlema jaoks.

Peale kursuse avanemist on Sul piiramatu materjalide kasutamise õigus ning saad alati kursust korrata ja õpitut meelde tuletada. Vajalik on vaid jätkuvalt aktiivne staatus Naudingute koolis.

Kursuse sisu

  Tere tulemast!
Saadaval päeva pärast
päeva pärast peale registreerumist
  Sensuaalne kehamassaaž
Saadaval päeva pärast
päeva pärast peale registreerumist
  Palju õnne, oled omandanud uue oskuse!
Saadaval päeva pärast
päeva pärast peale registreerumist

"Sensuaalne kehamassaaž" on osa Naudingute koolis programmist. Liitudes kooliga, saad ligipääsu kõikidele meie kursustele, sh Sensuaalse kehamassaaži kursusele.