Kuidas alustada?

Yoni massaaž

Yoni tähistab naise vagiinat ja genitaale laiemalt ning ühtlasi viitab see pühale kohale (“püha ruumi / avaus"). Yoni massaaži on väga intiimne ja suurt lähedust pakkuv puudutuse viis ning  seda praktiseerides avastad palju uut naise kohta. Lisaks tohutule naudingule, mida oskuslik massaaž pakub, on sellel ka palju kasulikke mõjusid: pinged ja stress vähenevad, seksuaalenergia vabaneb, naise enesekindlus kasvab, paarisuhe tugevneb ja usaldus suhtes kasvab.

Sessioonid aitavad terveneda ka füüsiliselt ja leevendavad näiteks menstruatsioonivaevuseid (krambid ja ebaregulaarsus). Massaaž on eriti kasulik naistele, kellel pole kunagi orgasmi olnud, sest massaaži vabastav mõju võib viia naise isegi multi-orgasmideni. Tervendav mõju võib olla ka neile, kes on minevikus kannatanud seksuaaltrauma pärast, sest Yoni massaaž seisneb andmises - paku oma partnerile armastust, hellust, ja lase tal tunda end hoitu ja austatuna. Siiski tea, et kui Su partneril on traumeeritud minevik, on rangelt soovituslik pöörduda enne Yoni massaaži praktiseerimist professionaalse terapeudi poole.


Kuidas alustada?

Alustades selle põneva kursusega, ole avatud meelega, avatud südamega. Pole oluline kas oled ise massaaži pakkuja või saaja, hoidu hinnangutest iseenda ja oma partneri keha ja valmisoleku üle. Võta ennast ja oma partnerit sellisena nagu te olete ja ole kohal selles hetkes. 

Massaaži saaja peaks lamama mugavalt selili. Sobib voodi, pehme matt või tekk põrandal, või muu sobiv ja privaatne koht. Mugavamaks ligipääsuks pane padi naise puusade alla. Jala peaksid olema pingevabalt laiali ja kergelt kõverdatud. Läbiviija võib istuda rätsepistes, sarnaselt juhendaja asendile videos.

Kindlasti hoia oma lemmik massaažiõli käepärast. Meie lemmikuks on külmpressi kookosõli (kui Sulle ei meeldi kookose lõhn, vali rafineeritud versioon), aga hästi sobivad ka avokaado-, magusmandli- või viinamarjaseemneõli. Hea reegel õlivaliku puhul on, et kasuta neid, mida võib ka süüa. Erandiks on oliivõli, mida massaaži puhul kasutada ei ole hea.

Lõpeta loeng ja jätka