Kursusest

Tere tulemast Sensuaalse kehamassaaži kursusele!

See kursus, kuhu oled jõudnud, annab Sulle ülevaate sensuaalse massaaži olemusest ja tehnikatest ning saad siit praktilisi juhised küllusliku ja mitmekesise massaažisessiooni läbiviimiseks. Oled nüüdseks saanud läbi töötada kõige intiimsemad ja spetsiifilisemad seksuaalnaudingu kursused Yoni ja Lingami massaaži kohta, kuid nüüd on Sul aeg astuda sammuke edasi ning laiendada oma puudutuse oskuseid kogu kehale.

Õpid siin, kuidas pakkuda naudinguid kogu kehal, seejuures hoidudes genitaalidest, mida tavaliselt kõige enam seostatakse ju seksi ja seksuaalenergiaga. See on põnev oskus puudutada oma partnerit peaaegu ükskõik milliselt kehaosalt ning sellega äratad temas tundlikkust ja iha. Oskusliku ja teadliku puudutusega on see aga täiesti võimalik.

Kellelegi ei tohiks üllatusena tulla, et meie seksuaalsus algab peast. Tihti peetakse vaid naiste jaoks oluliseks seksuaalsete tunnete ja meeleolu loomist, kuid tegelikult on see sama oluline ka meeste jaoks. Naised võivad küll seksuaalsuhteid teadlikult rohkem tunnetega siduda, kuid tervisliku paarisuhte jaoks on intiimsuse ja läheduse loomine ühtmoodi oluline nii naistele kui meestele. Seega ei ole kehamassaaž suunatud vaid ühele sugupoolele vaid ikka mõlemale. 

Selle kursuse fookuses on lõõgastus ja nauding, kuid tulemus mõjutab nii keha kui vaimu. Sa õpid, kuidas nauditava massaažiga tõsta keha tundlikkust, äratada sensuaalsed meeled, avada energiad ning seeläbi kasvatada erutust. See on unikaalne segu Tai, Marma ja klassikalisest massaažist ning sisaldab elemente taoistlikkust punktmassaažist ja õrnast puudutusest. Massaaž aitab teil partneriga koos kasvada, sest õpite üksteist palju teadlikumalt puudutama ning oskate keha ja vaimu viia intiimsuse jagamiseks sobivasse meeleollu. Saate kehamassaaži kasutada eraldiseisva naudinguna või valmistada keha ette intiimseks yoni / lingami massaažisessiooniga.

Sensuaalse kehamassaaži kursus erineb oma ülesehituselt pisut eelnevatest kursustest. Seekord me soovitame juba esimesel korral viia täispikk massaaži sessioon läbi paralleelselt videojuhistega. Anname Sulle soovitusi, kuidas massaažiks ette valmistada ning mida varuda, kuid eelnevalt me Sulle tehnikaharjutusi ette ei anna. Et oleksid enesekindlam ja teaksid paremini, mis Sind ees ootab, soovitame siiski eelnevalt näidissessiooni videot piiluda. Selliselt on sessioon naudingu saaja jaoks sujuvam ja Sulle endale pingevabam.    


Palju naudinguid!


Lõpeta loeng ja jätka